Neeltje Verloskundigenpraktijk Veendam
Neeltje Verloskundigenpraktijk Veendam

Neeltje Verloskundigenpraktijk Veendam

Verloskundigen Veendam

Algemene informatie

Wij, Sannemarije en Rianda, zijn de vaste verloskundigen van Neeltje. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige prakijk. Hierdoor kunnen wij veel tijd besteden aan de begeleiding van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. We hebben veel tijd en aandacht voor de persoonlijke wensen van elke zwangere en haar partner. We vinden het belangrijk dat je als zwangere de ruimte krijgt om op je eigen manier invulling te geven aan de zorg. Zwanger zijn op jouw manier en bevallen zoals jij dat wilt. 

Behalve verloskundige zorg kan je bij ons ook terecht voor anticonceptiezorg. Zoals het voorschrijven van anticonceptie en het plaatsen van spiralen en hormoonstaafjes. 

Het werkgebied van onze praktijk is gemeente Veendam en omgeving. 

Neeltje is meer dan verloskundige zorg, speciaal voor jou!

Contactinformatie

 06-55 81 80 08Somerlustweg 189645CA Veendam www.neeltjeverloskundigenpraktijk.nlLaatste controle: september 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk

Hulpaanbod

Anticonceptiezorg

Neeltje Verloskundigenpraktijk biedt anticonceptiezorg aan alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Vrouwen kunnen bij ons terecht voor informatie en advies over anticonceptie, voor een recept en voor het plaatsen van spiralen, zowel koper- als hormoonspiralen en voor het plaatsen van hormoonstaafjes. 

Verloskundige hulpverlening

Verloskundige zorg: begeleiding bij zwangerschap, bevalling en kraambed. Met voor iedere zwangere een huisbezoek rond 32 weken. Echoscopie: echo's in de zwangerschap. Vroege echo, termijnecho, groeiecho, liggingsecho. Kinderwensspreekuur (preconceptiezorg): consult voor vrouwen met een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verloskundige, echoburo of zwangerschapscoach
Vergelijk hulpaanbod